Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Paket račun SUPÉRIEUR

Za privilegovan tretman i ispunjenje visokih standarda. Za moderan pristup upravljanju sredstvima. Za zaokružen bankarski servis. Za više od očekivanog. Za Vas. Supérieur paket račun

U njemu ćete pronaći spoj najkvalitetnijih usluga i proizvoda, koje je RBA banka u prilici da ponudi svojim klijentima:

 • Dinarski i devizni platni račun
 • DinaCard, debitnu nacionalna platnu karticu uz koju je podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka u okviru cene paketa
 • Visa Platinum karticu, specijalno kreiranu za klijente koji često putuju i očekuju najbolju uslugu. Opširnije o pogodnostima možete pročitati OVDE
 • Elektronsko bankarstvo u okviru koga su  provizije za transakcije putem E-banka i M-banka uključene u cenu paket računa
 • Međunarodno putno osiguranje, koje Vam pruža pouzdanu zaštitu dok ste na putovanju ili privremenom boravku u inostranstvu
 • Veoma povoljan kurs za kupovinu/prodaju efektive
 • Trajni nalozi uključeni u cenu paket računa
 • Kreditna kartica po Vašem izboru čiji je trošak održavanja kreditne partije uključen u cenu paket računa

Cena mesečnog održavanja paketa SUPÉRIEUR računa iznosi 1.190 RSD.

Dobro došli u naš klub Superiornih kijenata.

Platne kartice

 • DinaCard

DinaCard kartica je nacionalna debitna kartica koja omogućava upravljanje raspoloživim sredstvima na računu za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mestima u zemlji označenim DinaCard znakom.

Za korisnike Superieur paket računa, podizanje novca na svim bankomatima u zemlji DinaCard karticom je bez naknade.

 • Visa Platinum

VISA Platinum kartica ispunjava visoke standarde ne samo u finansijama, već  i u drugim oblastima života i rada brojnim privilegijama dostupnim isključivo korisnicima ove kartice.

Iskoristite komfor koji prestižna VISA Platinum kartica pruža i uživajte u putovanjima uz dodatnu sigurnost i uštedu vremena, kao i u nizu benefita i popusta za kupovinu lokalnom i internacionalnom nivou.

Elektronsko bankarstvo

 •  E-bank paket

Omogućava pregled stanja i prometa Vaših dinarskih i deviznih računa, pregled izvoda Vašeg dinarskog tekućeg računa, plaćanje računa proizvoljnom poveriocu, kupovinu i prodaju deviza, interne transfere (prebacivanje sredstvana u okviru Vaših računa), pregled štednih računa, pregled kredita.

 • M-bank

Aplikacija predstavlja E-bank rešenje za Vaš mobilni telefon, ona Vam omogućava pregled stanja i prometa Vaših dinarskih i deviznih računa, plaćanje računa, kupovinu i prodaju deviza, pregled štednih računa (oročene i avista štednje, dinarske i devizne), pregled računa kreditnih kartica.

 

 

Za transakcije obavljene putem E-banka i M-banka se ne naplaćuje naknada korisnicima Supérieur paket računa.

 

Putno osiguranje

 • U saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, RBA banka, u okviru Supérieur paket računa obezbeđuje i međunarodno putno osiguranje koje pruža pouzdanu zaštitu tokom putovanja ili privremenog boravka u inostranstvu.

  Iskusite sve prednosti rasterećenog putovanja, znajući da je za Vaše potrebe uvek na raspolaganju brza, efikasna i profesionalna podrška kao i pokriće troškova medicinske asistencije.

Popusti i druge pogodnosti

 

Povlašćeni kurs

Korisnici Supérieur paket računa koji primaju zaradu preko RBA banke ostvaruju pravo na povoljniji kurs za kupovinu / prodaju efektive u valuti EUR u filijalama banke, preko E-bank i M-bank paketa i trajnog naloga.

Besplatni trajni nalozi

Besplatni trajni nalozi za plaćanje računa javnim preduzećima i firmama sa kojima banka ima potpisane ugovore (Telenor, Telekom, Informatika, Infostan, EPS Snabdevanje, itd).

Kreditna kartica

Korisnici Supérieur paket računa imaju mogućnost izbora jedne kreditne kartice bez troška održavanja kreditne partije.

Lakše do gotovine

Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka sa DinaCard karticom je bez provizije.

 

Chat
 

Elektronsko bankarstvo