Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Prebacivanje RBA bankomata na Raiffeisen sistem

U okviru pripajanja RBA banke Raiffeisen banci, počev od 07. 02. 2023. godine, bankomati RBA banke postepeno će biti priključeni mreži Raiffeisen banke.

Na svakom bankomatu koji bude prebačen u mrežu Raiffisen banke privremeno neće biti moguće određene funkcionalnosti koje omogućavaju ostali bankomati RBA banke, kao što su: isplate u evrima, uplate u dinarima, Mobile CASH, promena PIN-a i štampanje mini-izvoda.

Takođe, prilikom podizanja novca, inicijalno, rezervacija će vam biti uvećana za proviziju za podizanje gotovine, ali nakon finansijske transakcije bićete zaduženi samo za iznos koji ste podigli, što znači da vam provizija za podizanje novca na ovim bankomatima NEĆE biti naplaćena.

Tog dana kada se vrši prebacivanje bankomata na mrežu Raiffeisen banke bankomat neće biti u funkciji nekoliko sati. Bankomati će biti prepoznatljivi po tome što će na njima biti izmenjen ekran, u skladu sa standardima Raiffeisen banke, a spoljašnjost bankomata, koji se nalaze van filijala RBA, biće takođe prilagođeni standardima Raiffeisen banke.

Prvi bankomat koji će biti prebačen na mrežu Raiffeisen bankomata biće bankomat u filijali naše banke u Ulici Jurija Gagarina 28, 07. 02. 2023. godine a zatim, 09. 02. 2023. godine bankomat u filijali banke u Čačku, u Ulici Gradsko Šetalište 185.

U slučaju bilo kakvih neduomica ili nepravilnosti prilikom korišćenja ovih bankomata, kao i do sada, obraćate se nadležnoj filijali naše banke.

Vaša RBA banka

 

Elektronsko bankarstvo