Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Platne kartice

Koristeći platne kartice RBA banke postajete građanin sveta! RBA banka u prilici je da Vam ponudi kartice internacionalnih brendova Visa i Mastercard, kao i DinaCard nacionalnu platnu karticu. U mogućnosti ste da vršite plaćanje robe ili usluga, podignete gotovinu 24 sata dnevno, bilo da ste na odmoru u zemlji ili u inostranstvu.

Mere bezbednosti u radu sa platnim karticama 

Po prijemu karticu obavezno potpisati, jer je nepotpisana kartica nevažeća. Čuvati je odvojeno od PIN broja (PIN se ne sme pokazivati nikome). Takođe, prilikom unošenja Vašeg PIN broja na bankomatu ili POS terminalu sačuvati privatnost. Pre potpisivanja računa obavezno proverite iznos transakcije.

Za sve informacije vezane za poslovanje sa platnim karticama možete se obratiti Kontakt centru Banke na broj 0700 700 500. U slučaju gubitka ili krađe kartice odmah pozovite broj 021 4876 888, koji Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Klijent – fizičko lice ima pravo na besplatno gašenje platne kartice.

RBA banka se pored poslova izdavanja platnih kartica, u oblasti kartičarstva bavi i poslovima razvijanja mreže POS terminala kao i mreže bankomata (ATM-ova).

 

Elektronsko bankarstvo