Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Komfor JUNIOR

Komfor junior je štedno životno osiguranje sa kojim je lakše planirati budućnost deteta i obezbediti mu finansijsku sigurnost kad poraste.

Pored štednje koja će detetu pomoći u rešavanju nekih od najvažnijih životnih potreba kada odraste, Komfor junior je efikasno rešenje i u neželjenim životnim situacijama. U takvim situacijama, Wiener Städtische osiguranje obezbeđuje finansijsku sigurnost vašem detetu.

Komfor junior predviđa isplatu osigurane sume u sledećim slučajevima:

  • po isteku trajanja osiguranja dete dobija osiguranu sumu uvećanu za pripisanu dobit,
  • invaliditet roditelja usled nesrećnog slučaja, veći od 65% ili smrt roditelja– detetu se isplaćuju 2 osigurane sume- jedna osigurana suma se isplaćuje odmah po nastanku osiguranog slučaja, štednja se nastavlja i po isteku osiguranja detetu se isplaćuje druga osigurana suma uvećana za pripisanu dobit
  • smrt roditelja usled nesrećnog slučaja – detetu se isplaćuju tri osigurane sume, dve odmah po nastanku osiguranog slučaja, štednja se nastavlja i po isteku osiguranja se isplaćuje treća osigurana suma uvećana za pripisanu dobit

Šta ukoliko niste u mogućnosti da plaćate premiju osiguranja?

Tokom bolesti, finansijske mogućnosti roditelja za plaćanje osiguranja mogu se smanjiti. S Komfor juniorom imate rešenje i u ovakvim situacijama. Ako usled bolesti ili nesrećnog slučaja provedete duže od 15 dana u bolnici, Wiener Stadtische osiguranje će privremeno preuzeti obavezu plaćanja premije umesto vas.

Trajanje Komfor junior osiguranja

Komfor junior osiguranje može trajati od 5 do 20 godine.

Aplicirajte za proizvod

...

Uspešno ste podneli zahtev. Bankarski savetnik će Vam se obratiti u najkraćem roku. Zahvaljujemo Vam se na poverenju. Vaša CA banka.

Chat
 

Elektronsko bankarstvo