Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Karijera

Dobrodošli na karijernu stranicu RBA Banke, članice Raiffeisen grupacije. Drago nam je da ste zinteresovani da istražite mogućnosti razvoja karijere koje naša Banka nudi, kao i da se informišete o našoj misiji i viđenju razvoja ljudskih potencijala.

Znajući da su zaposleni ključni za uspeh naše Banke, HR stručnjaci konstatno razvijaju i implementiraju inovativne HR strategije i politike koje imaju za cilj da privuku, zaposle i dalje razvijaju naše ljude. Prvi intervju je susret Vaše ličnosti, iskustva i obrazovanja i naše ekspertize, vizije i vrednosti.

Želimo da angažujemo inovativne, dinamične, preduzimljive individue različitih iskustvenih i obrazovanih profila koji su spremni da preuzmu inicijativu kao i individualnu odgovornost u svom pristupu radu.

Dalji razvoj njihove karijere ne vidimo kao jednosmernu stazu već kao zajedničko putovanje kroz bogatu saradnju sa našim stručnjacima, krosfunkcionalnim projektima i timovima, kroz sinergiju iskustva i znanja. Kroz vaš razvoj i posvećenost direktno doprinosimo razvoju i zadovoljstvu naših klijenta i sveukupnom performansu Banke.

Proces zapošljavanja u RBA Banci

RBA Banka angažuje oko 1000 zaposlenih različitih poslovnih i obrazovnih profila koji svojom svakodnevnom posvećenošću doprinose ostvarivanju strategije naše Banke. U vremenu rapidnih promena poslovnih modela koje nosi tehnološki razvoj, konstantno tragamo za inovativnim, dinamičnim, agilnim talentima koji će se priključiti našim timovima i stremiti daljem razvoju.

U zavisnosti od Vaše ekspertize i karijernih afiniteta možete pogledati različite mogućnosti koje se nude u okviru naše Banke, u okviru trenutno otvorenih pozicija ili specijalno dizajniranih programa, za sve one koji žele da započnu ili nastave svoju profesionalnu karijeru.

Zainteresovani koji žele da se priključe našem timu treba da popune formusa svojim podacima, kako bismo pažljivo pogledali Vašu biografiju i dalje sproveli proces selekcije.

 

Elektronsko bankarstvo