Za pozive iz fiksne mreže tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Subvencionisani krediti za poljoprivredu RBA banke

RBA banka i ove godine, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, odobrava subvencionisane kredite za poljoprivredu u dinarima sa fiksnim kamatnim stopama koje iznose samo 1% do 3% na godišnjem nivou. Krediti su namenjeni nabavci mehanizacije i opreme, kvalitetnih grla stoke, stočne hrane i investicionim ulaganjima u razvoj stočarstva, ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva. Od ove godine finansiramo i nabavku mineralnog đubriva uz nominalnu kamatnu stopu od 0% i naknadu za otplatu kredita u visini od 1.5%.

Za povlašćene kategorije u koje spadaju žene nosioci poljoprivrednog gazdinstva, mladi farmeri – do 40 godina starosti i nosioci gazdinstva koja su registrovana na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, kamatna stopa iznosi 1%, dok je za ulaganja u mehanizaciju od 1% do 3%.

Maksimalan iznos kredita za fizička lica i preduzetnike iznosi 6 miliona dinara, dok je za pravna lica taj iznos 18 miliona dinara. Rokovi otplate, u zavisnosti od namene, kreću se od 3 do 5 godina, dok je naknada za otplatu kredita 1.5%.

Rok za podnošenje zahteva je 15. novembar 2022. godine. Pozivamo vas da se prijavite što pre s obzirom da je ukupan iznos sredstava ograničen. Naši bankarski službenici, specijalizovani za poljoprivredno bankarstvo, na raspolaganju su vam za savetodavne usluge i detaljnije informacije o ovom programu.

 

Aplicirajte za proizvod

...

Uspešno ste podneli zahtev. Bankarski savetnik će Vam se obratiti u najkraćem roku. Zahvaljujemo Vam se na poverenju. Vaša CA banka.

Chat
 

Elektronsko bankarstvo